ni aktivne odprave Afrika
 ni aktivne odprave Južna Amerika
 ni aktivne odprave Avstralija
 ni aktivne odprave Azija
 ni aktivne odprave Evropa
 ni aktivne odprave Severna Amerika
 ni aktivne odprave Antarktika
NOVICEVSE ODPRAVEO PORTALU  
 odprava.net
Začetki spletnega portala odprava.net segajo v leto 2000, ko smo pokrivali izredno odmevno odpravo PK Rifnik Lhotse 2000. Sledile so ji še naslednje odprave: Huayhuash, Peak 41 in Paine, ki je v pripravi za naslednje leto.

Ideja je, da se na enem mestu zbirajo vsi podatki, novice in dosežki slovenskih alpinističnih odprav, kar bo olajšalo pregled nad njimi. Odpadlo bo zamudno iskanje podatkov v svetovnem spletu, saj bodo podatki dosegljivi veliko bolj preprosto.

Vsaki odpravi omogočamo lastno domeno oblike http://ime_odprave.odprava.net (primer si lahko ogledate tukaj), e-poštne predale za vse člane in on-line vzdrževanje novic. Omogočen je tudi prenos digitalnih fotografij neposredno na spletno stran. Vsaki odpravi je ob vnosu novic omogočeno obveščanje po e-pošti oseb s seznama. Obsežne statistike obiska so prav tako del ponudbe.

 Za več informacij pišite na naslov: info@odprava.net.

Vsekakor je portal odprava.net zanimiv tudi za pokrovitelje in donatorje, ki lahko oglašujejo na spletnem portalu, neodvisno od tega, če sponzorirajo katero odpravo ali ne.

 Za več informacij pišite na naslov: oglasevanje@odprava.net.

Copyright: ivanek.net, 2002-2024